KirjastoKIRJASTO

© Jari Lavonen, Veijo Meisalo et al.

Malux -palvelimen KIRJASTO -hakemistossa olevien www-sivujen kopioiminen on tekijänoikeuslain (0/61, muut. 897/80) ja valokuvauslain (05/61, muut. 898/80) mukaisesti kielletty. Yksittäisiä sivuja voi tulostaa omaan käyttöön.

© Malux KIRJASTO -sivujen copyright

Malux -palvelimen KIRJASTO -valikon www-sivut pohjautuvat alla lueteltuihin painettuihin teoksiin. Teosten tekstin ja kuvien copyright on kyseisissä julkaisuissa mainituin poikkeuksin Jari Lavosella ja Veijo Meisalolla. Heillä on ollut myös kokonaisvastuu Malux KIRJASTO -sivujen kehittämisprojektin johtamisesta ja toteuttamisesta.

Sivut, joiden laatimisessa ovat olleet mukana Maija Aksela tai Kati Mikkola on erikseen mainittu sivun yhteydessä.

Kalle Juuti on toimittanut ja päivittänyt alla mainittujen teosten pohjalta työtapasivut ja mittausautomaatiosivut fysiikan osalta. Juuti on kehittänyt myös kokonaan uusia ohjeita eräistä fysiikan tutkimuksista. Juutilla on copyright ottamiinsa valokuviin ja videoclipseihin sekä kokeiden yhteydessä oleviin mittaustulosten kuviin. 

Samuli Heikinheimo yhdessä Maija Akselan kanssa on toimittanut ja päivittänyt osan Kemia-monisteen teksteistä sekä kehittänyt kokonaan uusia Empirica-ympäristöön sovellettuja kemian demonstraatioita. Heikinheimolla on copyright näihin kemian kokeiden yhteydessä oleviin mittaustulosten kuviin.

Sanna Poutiainen on toimittanut ja päivittänyt alla mainittujen teosten pohjalta työtapasivuja copyrightin haltijoiden opastuksessa.

Malux kirjastosivut perustuvat seuraaviin painettuihin tai monisteena julkaistuihin teoksiin:

 

 

Opettajankoulutuslaitos

Matemaattisten aineiden opetuksen tutkimus- ja kehittämiskeskus

http://www.malux.edu.helsinki.fi/tutkimus/

PL 38 (Ratakatu 6 A)

00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Päivittäjä: kalle.juuti@helsinki.fi